Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Husa Arad Boarding Pass iPhone 12 Mini - Husescu.ro

Husa Arad Boarding Pass iPhone 12 Mini

95Lei

📅 Comanda acum Husa Arad Boarding Pass iPhone 12 Mini si va ajunge la tine se calculeaza...
Livrare doar 5 lei Cost livrare doar 5 lei
Livrare rapida in Romania Livrare in 24-48 ore
Livrare rapida in Romania Protectie deplina
Livrare rapida in Romania Calitate superioara

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPhone 12 Mini si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului International AradAeroportul Internațional Arad (cod IATA: ARW, cod ICAO: LRAR)[1] este un aeroport situat în partea de vest a țării, la doar 4 km (2.5 mi) vest de orașul Arad, România. Acesta este situat la o distanță de doar 50 km de Aeroportul Internațional Timișoara - Traian Vuia. Aeroportul Internațional Arad posedă cel mai mare și modern terminal cargo din partea de vest a țării. Se bucură de o poziție strategică bună, aflându-se la 250 km de Budapesta și 300 km de Belgrad. Este situat în apropierea frontierei cu Ungaria, la 30 km de cel mai apropiat punct rutier de trecere a frontierei - Turnu și 20 km de cel mai apropiat punct feroviar de trecere a frontierei - Curtici. Deasemenea, pe aeroportul Arad, SMURD operează o bază regională de salvare aeromedicală (HEMS) pentru județele zonei de vest a României (Arad, Bihor, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin). Unitatea aeromedicală SMURD de la Arad folosește un elicopter Eurocopter EC135 special convertit pentru rolul de aeroambulanță. Aeroportul Internațional Arad este conectat direct, printr-un nod rutier, la Autostrada A1 (parte a coridorului IV Pan-european), una dintre cele mai aglomerate artere rutiere din România. Momentan aeroportul nu mai dispune de curse regulate după ce Wizz Air a renunțat, la finalul lunii aprilie 2015, se mai opereze.

Husa Husescu Arad Boarding Pass pentru iPhone 12 Mini cu Spate din SticlaSpate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Mini. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Husescu Arad Boarding Pass pentru iPhone 12 Mini cu Spate din SticlaCulori Perfecte

Husa Arad Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Husescu Arad Boarding Pass pentru iPhone 12 Mini cu Spate din SticlaIncarcare Wireless

Noi, cei de la Husescu sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Husescu Arad Boarding Pass pentru iPhone 12 Mini cu Spate din SticlaProtectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Arad Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Huse Premium pentru iPhone 12 Mini
Peste 150 de modele pentru iPhone 12 Mini
Huse cu margini anti-alunecare pentru iPhone 12 Mini