Husa Bacau Boarding Pass iPhone XR

75Lei

📅 Comanda acum Husa Bacau Boarding Pass iPhone XR si va ajunge la tine se calculeaza...
Livrare doar 5 lei Cost livrare doar 5 lei
Livrare rapida in Romania Livrare in 24-48 ore
Livrare rapida in Romania Protectie deplina
Livrare rapida in Romania Calitate superioara

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPhone XR si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului Internațional „George Enescu” BacăuPrimele documente care menționează activitatea aviatică în zona Bacăului datează din era de pionierat a domeniului. Evenimente de acest gen sunt menționate aici din timpul primului război mondial, demnă de menționat fiind ziua de 23 noiembrie 1917, când un avion transportând fluturași cu mesaje privind Marea Unire a aterizat pe aerodromul Bacău.Aeroportul a fost deschis pentru transportul public de pasageri și bunuri pe data de 1 aprilie 1946. Pista are o lungime de 2500 metri și o lățime de 80 metri. Actualul sediu al aeroportului a fost deschis oficial în anul 1971. În 2005 a fost mărit și modernizat consistent. Pe 30 decembrie 1975 aeroportul din Bacău a fost desemnat prin decret prezidențial „aeroport internațional", iar in 2002, prin decizia guvernului, acest statut a fost reconfirmat. Amplasarea în vecinătatea drumului european E85 facilitează accesul populației la aeroport.În 2015, aeroportul Bacău a procesat 364.492 de pasageri. Printre companiile aeriene care operează de pe aeroportul din Bacău se numără Aegean Airlines (curse charter) și Blue Air (curse regulate și charter).In anul 2017 a fost dat in folosinta noul Terminal de pasageri. Aceasta poate atinge o rata de procesare de 3.000.000 de pasageri anual. Numarul de pasageri procesati la AIGE Bacau in 2017 a fost de 425.733 pasageri. Din sezonul de vara 2018 a fost introdusa cursa Bacau-Bucuresti (Otopeni).

Husa Husescu Bacau Boarding Pass pentru iPhone XR cu Spate din SticlaSpate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone XR. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Husescu Bacau Boarding Pass pentru iPhone XR cu Spate din SticlaCulori Perfecte

Husa Bacau Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Husescu Bacau Boarding Pass pentru iPhone XR cu Spate din SticlaIncarcare Wireless

Noi, cei de la Husescu sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Husescu Bacau Boarding Pass pentru iPhone XR cu Spate din SticlaProtectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Bacau Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Huse Premium pentru iPhone XR
Peste 150 de modele pentru iPhone XR
Huse cu margini anti-alunecare pentru iPhone XR