Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Husa Baia Mare Boarding Pass iPhone 12 Mini - Husescu.ro

Husa Baia Mare Boarding Pass iPhone 12 Mini

95Lei

📅 Comanda acum Husa Baia Mare Boarding Pass iPhone 12 Mini si va ajunge la tine se calculeaza...
Livrare doar 5 lei Cost livrare doar 5 lei
Livrare rapida in Romania Livrare in 24-48 ore
Livrare rapida in Romania Protectie deplina
Livrare rapida in Romania Calitate superioara

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPhone 12 Mini si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului Internațional MaramureșAeroportul Internațional Maramureș (la ora aceea, purta denumirea de Aeroportul Baia Mare) a fost înființat pe actualul amplasament în anul 1964, când a început construcția pistei betonate. Prima aterizare a unei aeronave pe vechiul amplasament (situat pe imașul dintre comuna Recea și orașul Baia Mare) a avut loc în anul 1929. Aeronava aparținea Flotilei de Aviație de Gardă Someșeni-Cluj, la bordul acestuia aflându-se Regina Maria a Romaniei. Începând cu anul 1966, aeronavele de mărime mică și medie au operat pe pista betonată de la noul amplasament, care la acea vreme avea lungimea de 1400 m. În intervalul noiembrie 1977 și iunie 1979, pista a fost prelungită până la lungimea de 1800 m și lățimea 30 m (plus acostamente de beton de 7,5 m de fiecare parte a pistei). De asemenea, platforma de îmbarcare-debarcare a fost mărită (aproximativ de două ori). Portanța pistei avea valoarea PCN 19. În luna decembrie 2015 au început lucrările unei noi etape de dezvoltare și modernizare, care au dus la refacerea completă a pistei, căilor de rulare și a platformei. Noile caracteristici sunt: lungime 2150 metri, lățime 45 metri, suprafață de asfalt de foarte bună calitate. Au fost operate extinderi și pentru platforma de îmbarcare-debarcare și căile de rulare. Au fost aduse corecții importante la suprafețele speciale ale pistei (banda pistei, RESA, zona de calare radioaltimetrică, zona de securitate, zona de deservire a pasagerilor). Sistemele de aterizare ILS și luminile aeronautice (inclusiv firul director) au fost reconfigurate și extinse, pentru a permite operarea aeronavelor mediu curier în condiții de vizibilitate orizontală și de înălțime a bazei norilor CAT II. La data de 21 aprilie 2008, Aeroportul Baia Mare a fost declarat Aeroport Internațional. În anul 2017 numele aeroportului a fost schimbat în Aeroportul Internațional Maramureș. ^

Husa Husescu Baia Mare Boarding Pass pentru iPhone 12 Mini cu Spate din SticlaSpate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Mini. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Husescu Baia Mare Boarding Pass pentru iPhone 12 Mini cu Spate din SticlaCulori Perfecte

Husa Baia Mare Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Husescu Baia Mare Boarding Pass pentru iPhone 12 Mini cu Spate din SticlaIncarcare Wireless

Noi, cei de la Husescu sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Husescu Baia Mare Boarding Pass pentru iPhone 12 Mini cu Spate din SticlaProtectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Baia Mare Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Huse Premium pentru iPhone 12 Mini
Peste 150 de modele pentru iPhone 12 Mini
Huse cu margini anti-alunecare pentru iPhone 12 Mini