Husa Targu Mures Boarding Pass iPhone 11

75Lei

📅 Comanda acum Husa Targu Mures Boarding Pass iPhone 11 si va ajunge la tine se calculeaza...
Livrare doar 5 lei Cost livrare doar 5 lei
Livrare rapida in Romania Livrare in 24-48 ore
Livrare rapida in Romania Protectie deplina
Livrare rapida in Romania Calitate superioara

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Targu Mures Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPhone 11 si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului International Transilvania, Târgu MureșAeroportul Internațional Transilvania Târgu Mureș (IATA: TGM, ICAO: LRTM) (în maghiară Marosvásárhelyi Transilvania Nemzetközi Repülőtér) este un aeroport internațional situat la distanța de 14 km de centrul municipiul Târgu Mureș la nodul rutier aflat la ieșirea autostrăzii A3 din Ungheni și drumul E60/DN15, lângă Parcul Industrial Mureș, respectiv Magistrala CFR 400, secția 405 Deda-Războieni.Aeroportul Târgu Mureș a fost înființat în anul 1936. Din anul 1961 funcționează pe actualul amplasament, lângă localitatea Vidrasău.În anul 1969, aeroportul este modernizat și se construiește o pistă de beton de 2.000 metri lungime. O nouă modernizare a aeroportului are loc în perioada 1999-2005, când terminalul de pasageri este extins pentru traficul extern.În mai 2006 a fost redenumit în Aeroportul Transilvania Târgu Mureș (până atunci fiind cunoscut ca Aeroportul Târgu Mureș - Vidrasău).

Husa Husescu Targu Mures Boarding Pass pentru iPhone 11 cu Spate din SticlaSpate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 11. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Husescu Targu Mures Boarding Pass pentru iPhone 11 cu Spate din SticlaCulori Perfecte

Husa Targu Mures Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Husescu Targu Mures Boarding Pass pentru iPhone 11 cu Spate din SticlaIncarcare Wireless

Noi, cei de la Husescu sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Husescu Targu Mures Boarding Pass pentru iPhone 11 cu Spate din SticlaProtectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Targu Mures Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Huse Premium pentru iPhone 11
Peste 150 de modele pentru iPhone 11
Huse cu margini anti-alunecare pentru iPhone 11