Husa Timisoara Boarding Pass iPhone XR

75Lei

📅 Comanda acum Husa Timisoara Boarding Pass iPhone XR si va ajunge la tine se calculeaza...
Livrare doar 5 lei Cost livrare doar 5 lei
Livrare rapida in Romania Livrare in 24-48 ore
Livrare rapida in Romania Protectie deplina
Livrare rapida in Romania Calitate superioara

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Timisoara Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPhone XR si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului International Traian Vuia TimișoaraAeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara (IATA: TSR, ICAO: LRTR) este al treilea aeroport din România după numărul de pasageri, deservind o populație de 2,5 milioane de locuitori. Începând cu 6 ianuarie 2003, aeroportul poartă numele inventatorului român Traian Vuia, născut în județul Timiș. Aeroportul servește drept bază operațională pentru Wizz Air și este considerat aeroport de rezervă pentru București (OTP), Budapesta (BUD) și Belgrad (BEG), fiind și cel mai important aeroport din Euroregiunea DKMT.Aeroportul îndeplinește toate condițiile de siguranță aeronautică conform standardelor internaționale, ca urmare, în iunie 2014, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a autorizat exploatarea sa pentru o perioadă de trei ani (maximul posibil, uzual autorizarea fiind anuală). Nu există restricții de operare pentru nicio companie aeriană și niciun tip de aeronavă.[4] Aeroportul Internațional Timișoara a devenit, la începutul anului 2017, primul aeroport din România certificat EASA.

Husa Husescu Timisoara Boarding Pass pentru iPhone XR cu Spate din SticlaSpate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone XR. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Husescu Timisoara Boarding Pass pentru iPhone XR cu Spate din SticlaCulori Perfecte

Husa Timisoara Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Husescu Timisoara Boarding Pass pentru iPhone XR cu Spate din SticlaIncarcare Wireless

Noi, cei de la Husescu sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Husescu Timisoara Boarding Pass pentru iPhone XR cu Spate din SticlaProtectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Timisoara Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Huse Premium pentru iPhone XR
Peste 150 de modele pentru iPhone XR
Huse cu margini anti-alunecare pentru iPhone XR