Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru Huawei P20 Pro - Husescu.ro

Huse Huawei P20 Pro

Adi Minune Huawei P20 Pro

Adi Minune Huawei P20 Pro

75Lei

Husa Adi Minune compatibila cu Huawei P20 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P20 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie pl..

Anti 2 Huawei P20 Pro

Anti 2 Huawei P20 Pro

75Lei

Husa Anti 2 compatibila cu Huawei P20 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P20 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placut..

Anti Huawei P20 Pro

Anti Huawei P20 Pro

75Lei

Husa Anti compatibila cu Huawei P20 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P20 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta ..

Antisocial Badge Huawei P20 Pro

Antisocial Badge Huawei P20 Pro

75Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru Huawei P20 Pro..

Aquamarine & Gold Marble Huawei P20 Pro

Aquamarine & Gold Marble Huawei P20 Pro

75Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu Huawei P20 Pro cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia ..

Arad Boarding Pass Huawei P20 Pro

Arad Boarding Pass Huawei P20 Pro

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Huaw..

Bacau Boarding Pass Huawei P20 Pro

Bacau Boarding Pass Huawei P20 Pro

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Hua..

Bad Princess Huawei P20 Pro

Bad Princess Huawei P20 Pro

75Lei

Husa Bad Princess compatibila cu Huawei P20 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P20 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie ..

Baia Mare Boarding Pass Huawei P20 Pro

Baia Mare Boarding Pass Huawei P20 Pro

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass Huawei P20 Pro

Baneasa Boarding Pass Huawei P20 Pro

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau H..

Behaviour Huawei P20 Pro

Behaviour Huawei P20 Pro

75Lei

Husa Behaviour compatibila cu Huawei P20 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P20 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie pla..

Bere Huawei P20 Pro

Bere Huawei P20 Pro

75Lei

Husa Bere compatibila cu Huawei P20 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P20 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta ..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

Orice smartphone premium ce intoarce priviri are nevoie de o protectie pe masura. Bucura-te de noile huse premium pentru Huawei P20 Pro marca BitCase. Cu un design nou, futuristic si bine gandit acestea vin intr-o mare varietate de modele pe care merita sa le incerci. Datorita materialului si al design-ului, noi, cei de la BitCase promitem o experienta placuta pentru utilizator. Husa premium protectiva se compune, in primul rand, din sticla securizata (tempered glass) rezistenta la zgarieturi ce ofera un look fresh al dispozitivului. Bumperul se prezinta cu striatii antiaderente ce impiedica alunecarea telefonului din mana si ofera o usoara utilizare a dispozitivului. De asemenea bumperul este proiectat si pentru a proteja ecranul reducand sansele de crapaturi/zgarieturi ale ecranului in urma contactului cu solul. De la modele funny, la modele cu arta abstracta, modele pentru iubitorii de masini si pana la modele personalizate, husele premium vin intr-o mare varietate pe care merita sa le incerci. Alege acum husa ta premium!