Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru Huawei P40 - Husescu.ro

Huse Huawei P40

Adi Minune Huawei P40

Adi Minune Huawei P40

75Lei

Husa Adi Minune compatibila cu Huawei P40Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la..

Anti 2 Huawei P40

Anti 2 Huawei P40

75Lei

Husa Anti 2 compatibila cu Huawei P40Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la ati..

Anti Huawei P40

Anti Huawei P40

75Lei

Husa Anti compatibila cu Huawei P40Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la ating..

Antisocial Badge Huawei P40

Antisocial Badge Huawei P40

75Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru Huawei P40 si ..

Aquamarine & Gold Marble Huawei P40

Aquamarine & Gold Marble Huawei P40

75Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu Huawei P40 cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia de l..

Arad Boarding Pass Huawei P40

Arad Boarding Pass Huawei P40

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Huaw..

Bacau Boarding Pass Huawei P40

Bacau Boarding Pass Huawei P40

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Hua..

Bad Princess Huawei P40

Bad Princess Huawei P40

75Lei

Husa Bad Princess compatibila cu Huawei P40Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta ..

Baia Mare Boarding Pass Huawei P40

Baia Mare Boarding Pass Huawei P40

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass Huawei P40

Baneasa Boarding Pass Huawei P40

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau H..

Behaviour Huawei P40

Behaviour Huawei P40

75Lei

Husa Behaviour compatibila cu Huawei P40Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la ..

Bere Huawei P40

Bere Huawei P40

75Lei

Husa Bere compatibila cu Huawei P40Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Huawei P40. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la ating..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

Huawei P40, a spart gheata in generatia lui si a fost si inca este unul dintre cele mai premium smartphone-uri. Totusi, noi cei de la BitCase ne-am gandit ca ii trebuie si o protectie pe masura. Cu un design nou si original, iti prezentam noile noastre huse premium create special pentru smartphone-ul tau, marca BitCase, ce se prezinta intr-o multitudine de modele si culori. Husa are un spate din sticla securizata (tempered glass) ce mentine un aspect fresh asupra dispozitivului tau si este rezistenta la zgarieturi. Bumperul, proiectat sa reduca sansele ca la un eventual impact cu solul, ecranul sa se sparga sau sa se crape, prezinta striatii antiaderente ce impiedica alunecarea telefonului tau din mana. De la cele mai funny, la cele mai abstracte, poti sa alegi dintr-o mare varietate de modele sau daca nu gasesti nimic pe placul tau poti chiar tu sa iti personalizezi propria husa premium. Alege acum husa potrivita pentru tine si smartphone-ul tau.