Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru iPhone 11 - Husescu.ro

Huse iPhone 11

Adi Minune iPhone 11

Adi Minune iPhone 11

75Lei

Husa Adi Minune compatibila cu iPhone 11Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 11. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la a..

Anti 2 iPhone 11

Anti 2 iPhone 11

75Lei

Husa Anti 2 compatibila cu iPhone 11Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 11. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la ating..

Anti iPhone 11

Anti iPhone 11

75Lei

Husa Anti compatibila cu iPhone 11Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 11. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atinger..

Antisocial Badge iPhone 11

Antisocial Badge iPhone 11

75Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru iPhone 11 si t..

Apple Circuit Board iPhone 11

Apple Circuit Board iPhone 11

75Lei

Stii cum arata interiorul unui telefon produs de Apple? Daca nu, noi avem o idee :D si ti-am pregatit o husa care seamana putin cu interiorul telefonului tau iPhone 11. Afisand cir..

Aquamarine & Gold Marble iPhone 11

Aquamarine & Gold Marble iPhone 11

75Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu iPhone 11 cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia de lu..

Arad Boarding Pass iPhone 11

Arad Boarding Pass iPhone 11

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPho..

Bacau Boarding Pass iPhone 11

Bacau Boarding Pass iPhone 11

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPh..

Bad Princess iPhone 11

Bad Princess iPhone 11

75Lei

Husa Bad Princess compatibila cu iPhone 11Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 11. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la..

Baia Mare Boarding Pass iPhone 11

Baia Mare Boarding Pass iPhone 11

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass iPhone 11

Baneasa Boarding Pass iPhone 11

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau i..

Behaviour iPhone 11

Behaviour iPhone 11

75Lei

Husa Behaviour compatibila cu iPhone 11Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 11. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la at..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

Cele mai noi huse premium de la BitCase sunt aici! Un smartphone premium precum iPhone 11 merita o protectie pe masura asa ca iti prezentam noile huse protectoare ce garantam ca vor fi exact ce iti trebuie. Cu un design nou si bine gandit, promitem o experienta placuta pentru utilizator. Spatele este din sticla securizata (tempered glass) rezistenta la zgarieturi ce pastreaza pe tot parcursul utilizarii un aspect fresh al husei. Camerele principale a smartphone-ului vor fi protejate cu lejeritate datorita design-ului. Bumperul este creat pentru a proteja si display-ul prin discreta diferenta de nivel ce reduce sansa ecranului de a se lovi/zgaria. De asemenea, bumperul prezinta si striatii impotriva alunecarii facand smartphone-ul usor si comod de utilizat. Alege acum noile huse care ti se potrivesc tie si smartphone-ului tau!