Husa Baneasa Boarding Pass iPhone 11 Pro Max

75Lei

📅 Comanda acum Husa Baneasa Boarding Pass iPhone 11 Pro Max si va ajunge la tine se calculeaza...
Livrare doar 5 lei Cost livrare doar 5 lei
Livrare rapida in Romania Livrare in 24-48 ore
Livrare rapida in Romania Protectie deplina
Livrare rapida in Romania Calitate superioara

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPhone 11 Pro Max si vei putea arata aeroportul prin care tu ai trecut.Scurta prezentare a Aeroportului International București Băneasa - Aurel VlaicuAeroportul Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (IATA: BBU, ICAO: LRBS), cunoscut înainte ca Aeroportul Băneasa, este un aeroport din București, situat în cartierul Băneasa, ce poartă numele pionierului aviatic român Aurel Vlaicu.Din punct de vedere al traficului de călători, aeroportul este al doilea ca mărime din România, după Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Inaugurat în anul 1920, este situat la 7 km nord de oraș, pe DN1, la 90 m altitudine, pe o suprafață de 128 ha. Dispune de o pistă de 3200 m lungime și 60 m lățime. Până la înființarea Aeroportului Internațional Otopeni în 1970, acesta era principalul aeroport din capitala României.

Husa Husescu Baneasa Boarding Pass pentru iPhone 11 Pro Max cu Spate din SticlaSpate din Sticla

Bucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 11 Pro Max. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere oricarui model de telefon fara a-i compromite functiile.

Husa Husescu Baneasa Boarding Pass pentru iPhone 11 Pro Max cu Spate din SticlaCulori Perfecte

Husa Baneasa Boarding Pass este imprimata cu ajutorul a 6 culori pentru a putea oferi mereu culori vii si cat mai realiste. Indiferent de modelul ales, iti garantam un print de calitate pentru orice model de husa.

Husa Husescu Baneasa Boarding Pass pentru iPhone 11 Pro Max cu Spate din SticlaIncarcare Wireless

Noi, cei de la Husescu sustinem tehnologiile inovatoare pentru dispozitivele mobile. Astfel, husele concepute de noi sunt compatibile cu orice telefon ce are incarcare wireless.

Husa Husescu Baneasa Boarding Pass pentru iPhone 11 Pro Max cu Spate din SticlaProtectie Sporita

Stim cat de important este telefonul tau pentru tine, din acest motiv husa Baneasa Boarding Pass este conceputa dintr-un mix de materiale ce vor oferi telefonului tau protectie importiva oricarui eveniment neplacut.

Huse Premium pentru iPhone 11 Pro Max
Peste 150 de modele pentru iPhone 11 Pro Max
Huse cu margini anti-alunecare pentru iPhone 11 Pro Max