Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru iPhone 12 - Husescu.ro

Huse iPhone 12

Adi Minune iPhone 12

Adi Minune iPhone 12

95Lei

Husa Adi Minune compatibila cu iPhone 12Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la a..

Anti 2 iPhone 12

Anti 2 iPhone 12

95Lei

Husa Anti 2 compatibila cu iPhone 12Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la ating..

Anti iPhone 12

Anti iPhone 12

95Lei

Husa Anti compatibila cu iPhone 12Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atinger..

Antisocial Badge iPhone 12

Antisocial Badge iPhone 12

95Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru iPhone 12 si t..

Apple Circuit Board iPhone 12

Apple Circuit Board iPhone 12

95Lei

Stii cum arata interiorul unui telefon produs de Apple? Daca nu, noi avem o idee :D si ti-am pregatit o husa care seamana putin cu interiorul telefonului tau iPhone 12. Afisand cir..

Aquamarine & Gold Marble iPhone 12

Aquamarine & Gold Marble iPhone 12

95Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu iPhone 12 cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia de lu..

Arad Boarding Pass iPhone 12

Arad Boarding Pass iPhone 12

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPho..

Bacau Boarding Pass iPhone 12

Bacau Boarding Pass iPhone 12

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPh..

Bad Princess iPhone 12

Bad Princess iPhone 12

95Lei

Husa Bad Princess compatibila cu iPhone 12Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la..

Baia Mare Boarding Pass iPhone 12

Baia Mare Boarding Pass iPhone 12

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass iPhone 12

Baneasa Boarding Pass iPhone 12

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau i..

Behaviour iPhone 12

Behaviour iPhone 12

95Lei

Husa Behaviour compatibila cu iPhone 12Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la at..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

Anul 2020 a adus multe schimbari, mai ales pentru fanii Apple, lansand colectia de de telefoane iPhone 12, care au cucerit piata din primele saptamani. Mai mult de atat, acestea imbina design-ul modern cu design-ul vechiului iPhone 5, imbinand spatele din sticla cu marginile perfect drepte. Stim ca nu ai primit incarcator in cutia telefonului, insa la fel cum incarcatorul reprezinta un lucru vital pentru orice posesor de smartphone, la fel si husele BitCase ar trebui sa fie in prim plan atunci cand faci primele achizitii de accesorii pentru iPhone 12.


Pentru ca nu vrem sa-ti faci griji de sticla de pe spatele telefonului tau iPhone 12, noi cei de la BitCase, am conceput o serie de huse pentru iPhone 12, perfect compatibile menite sa-ti protejeze achizitia. Husele noastre cu spate din sticla, iti vor oferi aceeasi senzatie la atingere ca si cum telefonul nu ar avea husa pe el, bucurandu-te in continuare de design-ul telefonului. Alege dintr-o gama variata de huse iPhone 12 cu diferite design-uri sau daca vrei un model unic, nu uita ca poti sa-ti personalizezi husa pentru iPhone 12 cu poza ta sau cu textul dorit de tine. Lasa-ti imaginatia sa-si spuna cuvantul si alege cu incredere husele BitCase pentru iPhone 12.