Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru iPhone 12 Mini - Husescu.ro

Huse iPhone 12 Mini

Adi Minune iPhone 12 Mini

Adi Minune iPhone 12 Mini

95Lei

Husa Adi Minune compatibila cu iPhone 12 MiniSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Mini. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie pl..

Anti 2 iPhone 12 Mini

Anti 2 iPhone 12 Mini

95Lei

Husa Anti 2 compatibila cu iPhone 12 MiniSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Mini. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placut..

Anti iPhone 12 Mini

Anti iPhone 12 Mini

95Lei

Husa Anti compatibila cu iPhone 12 MiniSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Mini. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta ..

Antisocial Badge iPhone 12 Mini

Antisocial Badge iPhone 12 Mini

95Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru iPhone 12 Mini..

Apple Circuit Board iPhone 12 Mini

Apple Circuit Board iPhone 12 Mini

95Lei

Stii cum arata interiorul unui telefon produs de Apple? Daca nu, noi avem o idee :D si ti-am pregatit o husa care seamana putin cu interiorul telefonului tau iPhone 12 Mini. Afisan..

Aquamarine & Gold Marble iPhone 12 Mini

Aquamarine & Gold Marble iPhone 12 Mini

95Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu iPhone 12 Mini cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia ..

Arad Boarding Pass iPhone 12 Mini

Arad Boarding Pass iPhone 12 Mini

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPho..

Bacau Boarding Pass iPhone 12 Mini

Bacau Boarding Pass iPhone 12 Mini

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPh..

Bad Princess iPhone 12 Mini

Bad Princess iPhone 12 Mini

95Lei

Husa Bad Princess compatibila cu iPhone 12 MiniSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Mini. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie ..

Baia Mare Boarding Pass iPhone 12 Mini

Baia Mare Boarding Pass iPhone 12 Mini

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass iPhone 12 Mini

Baneasa Boarding Pass iPhone 12 Mini

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau i..

Behaviour iPhone 12 Mini

Behaviour iPhone 12 Mini

95Lei

Husa Behaviour compatibila cu iPhone 12 MiniSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Mini. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie pla..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

La prima impresiue, minunatul iPhone 12 Mini este un telefon impresionant, dar nu pentru design-ul iesit din comun ci pentru ca este un telefon cu adevarat mic. Acest lucru il face pretabil accidentelor si cazaturilor, deteriorand cu siguranta sticla de pe spate sau cea a display-ului. 

Pentru ca nu vrem sa-ti faci griji de sticla de pe spatele telefonului tau iPhone 12 Mini, noi cei de la BitCase, am conceput o serie de huse pentru iPhone 12 mini, perfect compatibile menite sa-ti protejeze achizitia. Husele noastre cu spate din sticla, iti vor oferi aceeasi senzatie la atingere ca si cum telefonul nu ar avea husa pe el, bucurandu-te in continuare de design-ul telefonului. Alege dintr-o gama variata de huse iPhone 12 mini cu diferite design-uri sau daca vrei un model unic, nu uita ca poti sa-ti personalizezi husa pentru iPhone 12 cu poza ta sau cu textul dorit de tine. Lasa-ti imaginatia sa-si spuna cuvantul si alege cu incredere husele BitCase pentru iPhone 12 mini.