Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru iPhone 12 Pro - Husescu.ro

Huse iPhone 12 Pro

Adi Minune iPhone 12 Pro

Adi Minune iPhone 12 Pro

95Lei

Husa Adi Minune compatibila cu iPhone 12 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie plac..

Anti 2 iPhone 12 Pro

Anti 2 iPhone 12 Pro

95Lei

Husa Anti 2 compatibila cu iPhone 12 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta ..

Anti iPhone 12 Pro

Anti iPhone 12 Pro

95Lei

Husa Anti compatibila cu iPhone 12 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la..

Antisocial Badge iPhone 12 Pro

Antisocial Badge iPhone 12 Pro

95Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru iPhone 12 Pro ..

Apple Circuit Board iPhone 12 Pro

Apple Circuit Board iPhone 12 Pro

95Lei

Stii cum arata interiorul unui telefon produs de Apple? Daca nu, noi avem o idee :D si ti-am pregatit o husa care seamana putin cu interiorul telefonului tau iPhone 12 Pro. Afisand..

Aquamarine & Gold Marble iPhone 12 Pro

Aquamarine & Gold Marble iPhone 12 Pro

95Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu iPhone 12 Pro cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia d..

Arad Boarding Pass iPhone 12 Pro

Arad Boarding Pass iPhone 12 Pro

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPho..

Bacau Boarding Pass iPhone 12 Pro

Bacau Boarding Pass iPhone 12 Pro

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPh..

Bad Princess iPhone 12 Pro

Bad Princess iPhone 12 Pro

95Lei

Husa Bad Princess compatibila cu iPhone 12 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie pl..

Baia Mare Boarding Pass iPhone 12 Pro

Baia Mare Boarding Pass iPhone 12 Pro

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass iPhone 12 Pro

Baneasa Boarding Pass iPhone 12 Pro

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau i..

Behaviour iPhone 12 Pro

Behaviour iPhone 12 Pro

95Lei

Husa Behaviour compatibila cu iPhone 12 ProSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Pro. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placu..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

iPhone 12 Pro, in ciuda denumirii "PRO" nu este un telefon strict pentru profesionisti, aceasta denumire mai degraba este pentru un telefon ce are cat mai multe specificatii. Pastrand din design-ul vechiului iPhone 5, iPhone 12 Pro este dovada ca Apple isi asculta clientii si concepe un telefon retro-futurist, cu spate din sticla si margini drepte.


Pentru ca nu vrem sa-ti faci griji de sticla de pe spatele telefonului tau iPhone 12 Pro, noi cei de la BitCase, am conceput o serie de huse pentru iPhone 12 Pro, perfect compatibile menite sa-ti protejeze achizitia. Husele noastre cu spate din sticla, iti vor oferi aceeasi senzatie la atingere ca si cum telefonul nu ar avea husa pe el, bucurandu-te in continuare de design-ul telefonului. Alege dintr-o gama variata de huse iPhone 12 Pro cu diferite design-uri sau daca vrei un model unic, nu uita ca poti sa-ti personalizezi husa pentru iPhone 12 Pro cu poza ta sau cu textul dorit de tine. Lasa-ti imaginatia sa-si spuna cuvantul si alege cu incredere husele BitCase pentru iPhone 12 Pro.