Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru iPhone 12 Pro Max - Husescu.ro

Huse iPhone 12 Pro Max

Adi Minune iPhone 12 Pro Max

Adi Minune iPhone 12 Pro Max

95Lei

Husa Adi Minune compatibila cu iPhone 12 Pro MaxSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Pro Max. Sticla tempered ofera un luciu si o senza..

Anti 2 iPhone 12 Pro Max

Anti 2 iPhone 12 Pro Max

95Lei

Husa Anti 2 compatibila cu iPhone 12 Pro MaxSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Pro Max. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie ..

Anti iPhone 12 Pro Max

Anti iPhone 12 Pro Max

95Lei

Husa Anti compatibila cu iPhone 12 Pro MaxSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Pro Max. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie pl..

Antisocial Badge iPhone 12 Pro Max

Antisocial Badge iPhone 12 Pro Max

95Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru iPhone 12 Pro ..

Apple Circuit Board iPhone 12 Pro Max

Apple Circuit Board iPhone 12 Pro Max

95Lei

Stii cum arata interiorul unui telefon produs de Apple? Daca nu, noi avem o idee :D si ti-am pregatit o husa care seamana putin cu interiorul telefonului tau iPhone 12 Pro Max. Afi..

Aquamarine & Gold Marble iPhone 12 Pro Max

Aquamarine & Gold Marble iPhone 12 Pro Max

95Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu iPhone 12 Pro Max cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzat..

Arad Boarding Pass iPhone 12 Pro Max

Arad Boarding Pass iPhone 12 Pro Max

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPho..

Bacau Boarding Pass iPhone 12 Pro Max

Bacau Boarding Pass iPhone 12 Pro Max

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPh..

Bad Princess iPhone 12 Pro Max

Bad Princess iPhone 12 Pro Max

95Lei

Husa Bad Princess compatibila cu iPhone 12 Pro MaxSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Pro Max. Sticla tempered ofera un luciu si o sen..

Baia Mare Boarding Pass iPhone 12 Pro Max

Baia Mare Boarding Pass iPhone 12 Pro Max

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass iPhone 12 Pro Max

Baneasa Boarding Pass iPhone 12 Pro Max

95Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau i..

Behaviour iPhone 12 Pro Max

Behaviour iPhone 12 Pro Max

95Lei

Husa Behaviour compatibila cu iPhone 12 Pro MaxSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 12 Pro Max. Sticla tempered ofera un luciu si o senzat..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

V-ati intrebat vreodata cum ar fi aratat un iPhone 5 gigantic? Ei bine, acesta ar arata ca un iPhone 12 Pro Max. Ecranul sau cu diagonala de 6,7” a necesitat realizarea celui mai mare smartphone Apple de pana acum. Pastrand elemente din design-ul futurist Apple, precum spatele din sticla, iPhone 12 Pro Max este unul dintre telefoanele foarte dispuse la accidentari si implicit deteriorarea spatelui din sticla sau a display-ului.


Pentru ca nu vrem sa-ti faci griji de sticla de pe spatele telefonului tau iPhone 12 Pro Max, noi cei de la BitCase, am conceput o serie de huse pentru iPhone 12 Pro Max, perfect compatibile menite sa-ti protejeze achizitia. Husele noastre cu spate din sticla, iti vor oferi aceeasi senzatie la atingere ca si cum telefonul nu ar avea husa pe el, bucurandu-te in continuare de design-ul telefonului. Alege dintr-o gama variata de huse iPhone 12 Pro Max cu diferite design-uri sau daca vrei un model unic, nu uita ca poti sa-ti personalizezi husa pentru iPhone 12 Pro Max cu poza ta sau cu textul dorit de tine. Lasa-ti imaginatia sa-si spuna cuvantul si alege cu incredere husele BitCase pentru iPhone 12 Pro Max.