Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru iPhone 7 - Husescu.ro

Huse iPhone 7

Adi Minune iPhone 7

Adi Minune iPhone 7

75Lei

Husa Adi Minune compatibila cu iPhone 7Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 7. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la ati..

Anti 2 iPhone 7

Anti 2 iPhone 7

75Lei

Husa Anti 2 compatibila cu iPhone 7Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 7. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atinger..

Anti iPhone 7

Anti iPhone 7

75Lei

Husa Anti compatibila cu iPhone 7Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 7. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere ..

Antisocial Badge iPhone 7

Antisocial Badge iPhone 7

75Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru iPhone 7 si ti..

Apple Circuit Board iPhone 7

Apple Circuit Board iPhone 7

75Lei

Stii cum arata interiorul unui telefon produs de Apple? Daca nu, noi avem o idee :D si ti-am pregatit o husa care seamana putin cu interiorul telefonului tau iPhone 7. Afisand circ..

Aquamarine & Gold Marble iPhone 7

Aquamarine & Gold Marble iPhone 7

75Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu iPhone 7 cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia de lux..

Arad Boarding Pass iPhone 7

Arad Boarding Pass iPhone 7

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPho..

Bacau Boarding Pass iPhone 7

Bacau Boarding Pass iPhone 7

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPh..

Bad Princess iPhone 7

Bad Princess iPhone 7

75Lei

Husa Bad Princess compatibila cu iPhone 7Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 7. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la a..

Baia Mare Boarding Pass iPhone 7

Baia Mare Boarding Pass iPhone 7

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass iPhone 7

Baneasa Boarding Pass iPhone 7

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau i..

Behaviour iPhone 7

Behaviour iPhone 7

75Lei

Husa Behaviour compatibila cu iPhone 7Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 7. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atin..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

Bucura-te de noile huse premium create pentru smartphone-ul tau, de la BitCase, intr-o mare varietate de culori si modele. Cu un design nou si original, husele noastre promit protectie sporita asupra modelului tau de iPhone 7 si il pun in rand cu moda prin modelele noastre de huse unice. Poti alege de la cele mai funny huse si pana la cele mai artistice din punct de vedere al modelelor. Spatele, marginile si camera telefonului tau nu sunt singurele protejate de husele noastre. Display-ul tau va avea o protectie sporita datorita bumperului nostru discret creat pentru a reduce atat impactul cat si sansa smartphone-ului tau de a se sparge la contactul cu solul. De asemenea acest bumper are striatii pe margini gandite pentru a impiedica telefonul sa iti alunece din mana. Spatele huselor este creat din sticla securizata (tempered glass) rezistenta la zgarieturi si ofera sansa de a pastra aspectul telefonului si al huselor mereu fresh.