Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru iPhone 8 - Husescu.ro

Huse iPhone 8

Adi Minune iPhone 8

Adi Minune iPhone 8

75Lei

Husa Adi Minune compatibila cu iPhone 8Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 8. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la ati..

Anti 2 iPhone 8

Anti 2 iPhone 8

75Lei

Husa Anti 2 compatibila cu iPhone 8Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 8. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atinger..

Anti iPhone 8

Anti iPhone 8

75Lei

Husa Anti compatibila cu iPhone 8Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 8. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atingere ..

Antisocial Badge iPhone 8

Antisocial Badge iPhone 8

75Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru iPhone 8 si ti..

Apple Circuit Board iPhone 8

Apple Circuit Board iPhone 8

75Lei

Stii cum arata interiorul unui telefon produs de Apple? Daca nu, noi avem o idee :D si ti-am pregatit o husa care seamana putin cu interiorul telefonului tau iPhone 8. Afisand circ..

Aquamarine & Gold Marble iPhone 8

Aquamarine & Gold Marble iPhone 8

75Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu iPhone 8 cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia de lux..

Arad Boarding Pass iPhone 8

Arad Boarding Pass iPhone 8

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPho..

Bacau Boarding Pass iPhone 8

Bacau Boarding Pass iPhone 8

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPh..

Bad Princess iPhone 8

Bad Princess iPhone 8

75Lei

Husa Bad Princess compatibila cu iPhone 8Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 8. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la a..

Baia Mare Boarding Pass iPhone 8

Baia Mare Boarding Pass iPhone 8

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass iPhone 8

Baneasa Boarding Pass iPhone 8

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau i..

Behaviour iPhone 8

Behaviour iPhone 8

75Lei

Husa Behaviour compatibila cu iPhone 8Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 8. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la atin..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

Smartphone-ul tau nu are nevoie doar de protectie, ci si de stil iar noi, cei de la BitCase promitem sa le oferim pe amandoua. Cu un design unic si bine gandit, husele noastre premium promit cea mai buna utilizare a smartphone ului tau. iPhone 8, un smartphone premium are nevoie si de o husa premium atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al protectiei. La capitolul protectie, husele vin cu spate din sticla securizata (tempered glass) ce este rezistenta la zgarieturi si mentin un aspect fresh asupra telefonului tau. Cele doua camere foto vor avea de-asemenea protectie sporita datorita design-ului iar bumperul, cu striatii ce impiedica alunecarea smartphone-ului tau din mana, vine cu un design ce creste protectia asupra display-ului tau si scade sansa ca acesta sa se sparga la impactul cu solul. Vino si alege din diferitele noastre modele, husa special proiectata pentru tine!