Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru iPhone 8 Plus - Husescu.ro

Huse iPhone 8 Plus

Adi Minune iPhone 8 Plus

Adi Minune iPhone 8 Plus

75Lei

Husa Adi Minune compatibila cu iPhone 8 PlusSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 8 Plus. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie plac..

Anti 2 iPhone 8 Plus

Anti 2 iPhone 8 Plus

75Lei

Husa Anti 2 compatibila cu iPhone 8 PlusSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 8 Plus. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta ..

Anti iPhone 8 Plus

Anti iPhone 8 Plus

75Lei

Husa Anti compatibila cu iPhone 8 PlusSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 8 Plus. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la..

Antisocial Badge iPhone 8 Plus

Antisocial Badge iPhone 8 Plus

75Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru iPhone 8 Plus ..

Apple Circuit Board iPhone 8 Plus

Apple Circuit Board iPhone 8 Plus

75Lei

Stii cum arata interiorul unui telefon produs de Apple? Daca nu, noi avem o idee :D si ti-am pregatit o husa care seamana putin cu interiorul telefonului tau iPhone 8 Plus. Afisand..

Aquamarine & Gold Marble iPhone 8 Plus

Aquamarine & Gold Marble iPhone 8 Plus

75Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu iPhone 8 Plus cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia d..

Arad Boarding Pass iPhone 8 Plus

Arad Boarding Pass iPhone 8 Plus

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPho..

Bacau Boarding Pass iPhone 8 Plus

Bacau Boarding Pass iPhone 8 Plus

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau iPh..

Bad Princess iPhone 8 Plus

Bad Princess iPhone 8 Plus

75Lei

Husa Bad Princess compatibila cu iPhone 8 PlusSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 8 Plus. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie pl..

Baia Mare Boarding Pass iPhone 8 Plus

Baia Mare Boarding Pass iPhone 8 Plus

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass iPhone 8 Plus

Baneasa Boarding Pass iPhone 8 Plus

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau i..

Behaviour iPhone 8 Plus

Behaviour iPhone 8 Plus

75Lei

Husa Behaviour compatibila cu iPhone 8 PlusSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru iPhone 8 Plus. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placu..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

iPhone 8 Plus, un smartphone premium, are nevoie si de o protectie pe masura, astfel noi, cei de la BitCase, am proiectat o husa care sa se ridice la standardele smartphone-ului tau. Va prezentam cele mai noi huse premium. Cu un design futuristic si cu o protectie bine gandita, promitem ca aceasta husa sa satisfaca orice nevoie ale utilizatorului. Husele au un spate din sticla securizata (tempered glass), ce este rezistent la zgarieturi si este proiectat in asa fel incat camerele principale sa fie protejate, iar datorita sticlei, se poate mentine usor un aspect fresh si de “nou” a husei si al telefonului tau. Bumperul vine cu striatii ce impiedica alunecarea din mana a telefonului iar design-ul acestuia e facut in asa fel incat sa protejeze marginile display-ului si implicit display-ul in sine. Aceste huse sunt proiectate pentru a scadea la minim sansele smartphone-ului tau de a se sparge/zgaria la contatul cu solul. De la cele mai funny si pana la cele mai interesante si abstracte huse, acestea se pliaza nevoilor tale si ale smartphone-ului tau. Alege din modele noastre, husa potrivita pentru tine!