Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru Samsung S10+ - Husescu.ro

Huse Samsung S10+

Adi Minune Samsung S10+

Adi Minune Samsung S10+

75Lei

Husa Adi Minune compatibila cu Samsung S10+Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S10+. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placut..

Anti 2 Samsung S10+

Anti 2 Samsung S10+

75Lei

Husa Anti 2 compatibila cu Samsung S10+Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S10+. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la..

Anti Samsung S10+

Anti Samsung S10+

75Lei

Husa Anti compatibila cu Samsung S10+Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S10+. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la a..

Antisocial Badge Samsung S10+

Antisocial Badge Samsung S10+

75Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru Samsung S10+ s..

Aquamarine & Gold Marble Samsung S10+

Aquamarine & Gold Marble Samsung S10+

75Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu Samsung S10+ cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia de..

Arad Boarding Pass Samsung S10+

Arad Boarding Pass Samsung S10+

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Sams..

Bacau Boarding Pass Samsung S10+

Bacau Boarding Pass Samsung S10+

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Sam..

Bad Princess Samsung S10+

Bad Princess Samsung S10+

75Lei

Husa Bad Princess compatibila cu Samsung S10+Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S10+. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie plac..

Baia Mare Boarding Pass Samsung S10+

Baia Mare Boarding Pass Samsung S10+

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass Samsung S10+

Baneasa Boarding Pass Samsung S10+

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau S..

Behaviour Samsung S10+

Behaviour Samsung S10+

75Lei

Husa Behaviour compatibila cu Samsung S10+Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S10+. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta..

Bere Samsung S10+

Bere Samsung S10+

75Lei

Husa Bere compatibila cu Samsung S10+Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S10+. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la a..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

Cel mai mare din generatia lui, Samsung galaxy S10 Plus are nevoie de o protectie care sa ii pastreze sentimentul premium al telefonului dar sa ofere si protectie pe masura asteptarilor. Va prezentam noile huse premium de la BitCase, create pentru smartphone-ul tau. Cu un design nou si impresionant, husele noastre vin intr-o mare varietate de modele si culori, in diferite categorii, pe care merita sa le incerci. Camerele foto principale vor fi protejate cu usurinta impreuna cu spatele acestuia prin sticla securizata (tempered glass) ce este rezistenta la zgarieturi. Ecranul si marginile sunt protejate de bumperul ce prezinta striatii antiaderente ce impiedica alunecarea telefonului din mana, si prin desginul bine gandit reduce sansele ca la un eventual impact cu solul, ecranul sa se avarieze. Alege acum husa potrivita pentru tine din zecile noastre de modele si culori sau personalizeaza-ti chiar tu una potrivita pentru smartphone-ul tau.