Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru Samsung S20 - Husescu.ro

Huse Samsung S20

Adi Minune Samsung S20

Adi Minune Samsung S20

75Lei

Husa Adi Minune compatibila cu Samsung S20Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta ..

Anti 2 Samsung S20

Anti 2 Samsung S20

75Lei

Husa Anti 2 compatibila cu Samsung S20Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la a..

Anti Samsung S20

Anti Samsung S20

75Lei

Husa Anti compatibila cu Samsung S20Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la ati..

Antisocial Badge Samsung S20

Antisocial Badge Samsung S20

75Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru Samsung S20 si..

Aquamarine & Gold Marble Samsung S20

Aquamarine & Gold Marble Samsung S20

75Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu Samsung S20 cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzatia de ..

Arad Boarding Pass Samsung S20

Arad Boarding Pass Samsung S20

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Sams..

Bacau Boarding Pass Samsung S20

Bacau Boarding Pass Samsung S20

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Sam..

Bad Princess Samsung S20

Bad Princess Samsung S20

75Lei

Husa Bad Princess compatibila cu Samsung S20Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placut..

Baia Mare Boarding Pass Samsung S20

Baia Mare Boarding Pass Samsung S20

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass Samsung S20

Baneasa Boarding Pass Samsung S20

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau S..

Behaviour Samsung S20

Behaviour Samsung S20

75Lei

Husa Behaviour compatibila cu Samsung S20Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta l..

Bere Samsung S20

Bere Samsung S20

75Lei

Husa Bere compatibila cu Samsung S20Spate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie placuta la ati..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

Cel mai mic din generatia lui, Samsung Galaxy S20 are un aspect premium si minimalist iar un smartphone premium are nevoie de o protectie pe masura. Husele premium, marca BitCase, sunt potrivite pentru smartphone-ul tau avand atat o protectie buna dar si pastreaza sentimentul premium al telefonului tau. Protectia este garantata de sticla securizata (tempered glass) de pe spate ce se mentine mereu fresh si este rezistenta la zgarieturi. Bumperul prezinta striatii antiaderente ce impiedica alunecarea telefonului din mana si ofera o utilizare usoara si comoda a dispozitivului tau. Datorita designului si al sticlei securizate, camerele foto principale ale smartphone-ului vor fi protejate cu usurinta. Husele premium de la BitCase vin intr-o multitudine de culori si modele, de la cele mai amuzante si pana la cele mai simpliste. Poti chiar tu sa iti personalizezi propria ta husa. Alege acum husa potrivita pentru tine si smartphone-ul tau!