Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 31Notice: Undefined variable: instagrams in /home/husescu/public_html/catalog/controller/extension/module/ptinstagram.php on line 45 Huse pentru Samsung S20 Ultra - Husescu.ro

Huse Samsung S20 Ultra

Adi Minune Samsung S20 Ultra

Adi Minune Samsung S20 Ultra

75Lei

Husa Adi Minune compatibila cu Samsung S20 UltraSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20 Ultra. Sticla tempered ofera un luciu si o senza..

Anti 2 Samsung S20 Ultra

Anti 2 Samsung S20 Ultra

75Lei

Husa Anti 2 compatibila cu Samsung S20 UltraSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20 Ultra. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie ..

Anti Samsung S20 Ultra

Anti Samsung S20 Ultra

75Lei

Husa Anti compatibila cu Samsung S20 UltraSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20 Ultra. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie pl..

Antisocial Badge Samsung S20 Ultra

Antisocial Badge Samsung S20 Ultra

75Lei

Nu stii cum sa le spui unor persoane ca nu prea iti place de ele? Da-le un mic indiciu ca ai fi putin antisocial. Cum faci asta? Comanzi Husa Antisocial Badge pentru Samsung S20 Ul..

Aquamarine & Gold Marble Samsung S20 Ultra

Aquamarine & Gold Marble Samsung S20 Ultra

75Lei

Husa Aquamarine & Gold Marble compatibila cu Samsung S20 Ultra cu spate din sticla ce ajuta la redarea realistica a texturii marmurei. Astfel, orice husa marble iti va oferi senzat..

Arad Boarding Pass Samsung S20 Ultra

Arad Boarding Pass Samsung S20 Ultra

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Arad Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Sams..

Bacau Boarding Pass Samsung S20 Ultra

Bacau Boarding Pass Samsung S20 Ultra

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Bacau Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau Sam..

Bad Princess Samsung S20 Ultra

Bad Princess Samsung S20 Ultra

75Lei

Husa Bad Princess compatibila cu Samsung S20 UltraSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20 Ultra. Sticla tempered ofera un luciu si o sen..

Baia Mare Boarding Pass Samsung S20 Ultra

Baia Mare Boarding Pass Samsung S20 Ultra

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baia Mare Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau..

Baneasa Boarding Pass Samsung S20 Ultra

Baneasa Boarding Pass Samsung S20 Ultra

75Lei

Infrumuseteaza-ti telefonul cu husa Baneasa Boarding Pass ce are ca design, un boarding pass pentru aeroportul tau preferat. Design-ul unic, iti va pune in evidenta telefonul tau S..

Behaviour Samsung S20 Ultra

Behaviour Samsung S20 Ultra

75Lei

Husa Behaviour compatibila cu Samsung S20 UltraSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20 Ultra. Sticla tempered ofera un luciu si o senzat..

Bere Samsung S20 Ultra

Bere Samsung S20 Ultra

75Lei

Husa Bere compatibila cu Samsung S20 UltraSpate din SticlaBucura-te de aspectul premium al huselor Husescu pentru Samsung S20 Ultra. Sticla tempered ofera un luciu si o senzatie pl..

Afişare 1 - 12 din 173 (15 pagini)

Un smartphone “ULTRA” premium are nevoie si de o husa pe masura. Va prezentam noile huse premium de la BitCase. Cu un design nou si interesant, aceste huse vor pastra sentimentul premium al telefonului tau si ii vor oferii o protectie pe masura asteptarilor tale. Protectia este garantata in primul rand de sticla securizata (glass tempered) de pe spate, rezistenta la zgarieturi, ce va oferi un look fresh intotdeauna dispozitivului tau. Bumperul prezinta striatii antiaderente si este proiectat sa reduca sansele ca ecranul tau sa fie zgariat/lovit la un eventual impact cu solul. Poti alege dintr-o multitudine de variante husa perfecta pentru tine, de la modele amuzante, la modele abstracte sau la modelele create pentru iubitorii de animale sau de masini. Poti de-asemenea sa iti personalizezi tu husa. Alege acum husa premium potrivita pentru tine si smartphone-ul tau!